Los Dol Denny Caknan Cover Keroncong O K Indraprasta

0 Просмотры
Издатель
LOS DOL - DENNY CAKNAN
Cipt. Denny Caknan X Lek Dahlan
Cover Keroncong by
O. K. INDRAPRASTA

Official Music Video


Instagram: />
Loc:
Dusunku Mbaraan, desanya Sumbermulyo Kec. Sale Kab. Rembang kebanggaan

Penata Musik: Usodo
Vokal: Achmad Wahib
Cello&Bass: Hasan
Lead & instrumental music: Usodo
Cak: Adhytia R. Himawan


Tim kreatif:
C. Anam
Rendy A.

Talent:
Elza Nanda
Agnya Rafli Husnan
Alamin Oioi
Diki Permana


Official Music:
Kepenggak Weton:

Video Cover Lainnya:
Kapusan Janji (Didi Kempot)

Sotya (Dru Wendra)

Tulung (Didi Kempot)

Tombo Ati (Sunan Bonang)


Accoustic cover:


CP: 085806994284

Lirik:
Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane..
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol blas aku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel disetel
Tutuk-tutukno chatingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo

Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

(Reff)
Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Ngelingake malih
Subcribe, like, comment lan share yaa
Supaya kita lebih rajin berkarya dan cover lagu-lagu request dari dulur dulur sedoyo

Konco-koncoku sing pingin request utawa kagungan suara emas lan pingin cover bareng INDRAPRASTA monggo cuit cuit ten comment yaa,

Matur Suwun
Категория
Музыка Клипы MP3
Комментариев нет.